top of page
Trouwfeest bij Pauwkenshof

Trouwfeest

Een prachtige locatie voor jouw grote dag

Pauwkenshof is een prachtige locatie om jouw huwelijksgeloften uit te spreken en de mooiste dag van jouw leven samen met vrienden en familie te vieren.

Zo weten we al sinds 1992 elke speciale dag nog net wat specialer te maken. We beschikken over romantische tuinen en twee zalen voor jouw onvergetelijke ceremonie, receptie, diner en feest.

Onze troeven

Ceremonie Trouwfeest bij Pauwkenshof
Prima ligging Pauwkenshof.JPG
image00011.jpeg
HOW LABEL_2023.png

Romantische setting

De romantische binnentuin en de gezellige landelijke stijl doen zowat elke bruid een extra traantje wegpinken.

Prima ligging

Gelegen op 2 km van de afrit Destelbergen langs de R4, tussen Gent-Zeehaven en de E17, kunnen je familie en vrienden de zaal heel vlot bereiken.

Culinaire verwennerij

Hierin maken wij het verschil: chef-kok Erik maakt culinaire hoogstandjes en presenteert ze op de Frans-traditionele wijze.

Kwaliteitslabel

Pauwkenshof is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel. Lees alles over ons Kwaliteitslabel op Pauwkenshof | Feestzalen | House of Weddings

Zo maken we jouw trouwfeest onvergetelijk

Wanneer je je huwelijk bij Pauwkenshof viert, kies je voor gastronomie en intimiteit. Chef-kok Erik verwent jou en jouw gasten met culinaire hoogstandjes, ongeacht de formule die je kiest. Een feest bij Pauwkenshof is dus altijd inclusief catering.

Gastvrouw Sabine en haar team staan er al jaren om gekend om elk stel op een fantastische wijze bij te staan op hun unieke dag en laten elke gast zich een eregast voelen.

Trouwfeest bij Pauwkenshof.jpg

Ceremonie, receptie, diner en feest

We bieden verschillende formules aan waarmee je jouw dag helemaal naar jouw wensen kan vormgeven:

Houd een ceremonie in onze romantische binnentuin of in de landelijke ceremoniezaal, hef het glas tijdens een gezellige receptie, verwen je gasten met een culinair diner, hoogstaande walking dinner of luxebarbecue en sluit jouw onvergetelijke dag af met een spetterend feest.

Culinair genot

Een trouwfeest bij Pauwkenshof staat garant voor culinaire verwennerij. Chef-kok Erik verrast​ jou en jouw gasten met de meest hoogstaande gerechten.

Kies voor een culinair zittend diner, waarbij de lekkerste gerechten op een Frans-traditionele wijze worden gepresenteerd. Wil je meer dynamiek tijdens de maaltijd, dan ga je voor een culinaire walking dinner. Houd je van barbecue? Kies dan voor Eriks luxe-barbecue.

Welke formule je ook kiest, je hebt steeds de keuze uit een brede selectie van gerechten en erg smaakvolle wijnen.

Pauwkenshof  0081.JPG
Pauwkenshof  0060.JPG

Zalen

De feestzaal is geschikt voor 150 personen aan gedekte tafels en geeft uitzicht op de landelijke weiden. We kunnen met ronde of lange tafels werken: we kleden de ruimte volledig aan volgens jouw wensen.

De receptiezaal is geschikt voor 150 personen staande receptie en geeft uitzicht op de gezellige en romantische binnentuin. In deze zaal organiseren we ook diners vanaf 25 personen.

In de romantische tuin kan je een staande receptie tot 400 personen organiseren.

Diensten

De gangbare materialen zijn aanwezig: geluidsinstallatie met draadloze micro, spreekgestoelte, groot scherm, wifi.

Heb je graag alles geregeld of heb je liever een eigen inbreng? Van welke stijl je ook droomt: alles kan. We richten de zaal in zoals jij dat wil en zowel qua aankleding van de zaal als qua tafeldecoratie, ben je helemaal vrij. Bovendien kunnen we ook klassevolle tenten voorzien voor buiten.

Kies een eigen DJ of laat het feest op gang trappen door een van de professionele DJ's uit ons netwerk.

We werken samen met een discrete en snelle taxiservice, om jou en jouw gasten veilig naar huis of hotel te brengen.

Pauwkenshof  0044.JPG
14206175_558414301033185_712381284954515

Ceremonie

Organiseer jouw ceremonie in onze romantische binnentuin of in een van onze landelijke zalen.

Ook voor de ceremonie kan je onze romantische tuin of intieme ceremoniezaal helemaal aankleden zoals jij dat wil: ga voor jouw favoriete bloemen, bogen, versieringen, verlichting, stoelen,.. Zodat het huwelijk waar jij van droomt, werkelijkheid wordt!

Klaar voor een onvergetelijk trouwfeest? Neem contact op voor meer informatie over onze locatie en diensten of om de datum van jouw evenement vast te leggen.

Hilde C.

Wij komen woorden te kort hoe goed ons huwelijks feest was. Het Pauwkenshof is een hele mooie feestzaal. Super van accommodatie. Super van bediening. Super van eten. Dankzij Erik. Super van opvolging op het feest zelf. Dankzij Sabine. Met andere woorden: een echte aanrader. Het was en feest om nooit te vergeten. Bedankt Erik en Sabine!

bottom of page