top of page
Pauwkenshof  0028.JPG

Culinaire verwennerij in groen kader

De culinaire feestzaal Pauwkenshof is gelegen in Destelbergen, vlakbij Gent, in een rustige en groene omgeving en met een ruime parking voor de deur.

Mensen houden hun feesten al sinds 1992 bij ons omwille van onze culinaire hoogstandjes en onevenaarbare gastvrijheid. Na een feest bij Pauwkenshof zullen jouw gasten zich nog lang de gastronomische topkwaliteit en het intieme, familiale karakter herinneren.


Pauwkenshof is heel makkelijk bereikbaar vanuit alle hoeken van het land en ligt op slechts 2 km van de afrit Destelbergen langs de ring R4, tussen Gent-Zeehaven en de E17.

We beschikken over 2 zalen, een prachtige binnentuin en grote landelijke achtertuin. Een team van enthousiaste medewerkers heet je van harte welkom en bedient je altijd met een glimlach.

10015641_223167241224561_1071651078_n.jp

Over ons

Erik Van Peteghem, zaakvoerder en chef-kok, staat samen met zijn team garant voor uiterst verzorgde en overheerlijke bereidingen. Hij heeft oog voor smaak en zijn gerechtjes zijn één voor één kleine kunstwerkjes. Hij geeft de beste prijs voor de beste kwaliteit en streeft perfectie na.

Sabine Derave, gastvrouw en organisator van jouw feesten, is een vriendelijke en charmante verschijning die alles tot in de puntjes verzorgt. Samen met haar team van professionele kelners zorgt zij voor de perfecte bediening en aangename sfeer tijdens jouw feest.

Jubileum bij Pauwkenshof.jpg

Feestzaal & receptiezaal

De feestzaal is geschikt voor 150 personen aan gedekte tafels en geeft uitzicht op de landelijke weiden. We kunnen met ronde of lange tafels werken: we kleden de ruimte volledig aan volgens jouw wensen.

De receptiezaal is geschikt voor 150 personen staande receptie en geeft uitzicht op de gezellige en romantische binnentuin. In deze zaal organiseren we ook diners vanaf 25 personen.

Tuin Pauwkenshof.jpg

Prachtige & landelijke tuin

De prachtige binnentuin en landelijke achtertuin geven je de ruimte om onvergetelijke recepties te organiseren. In de romantische binnentuin organiseren we onder een stralend zomer- of lentezonnetje gezellige recepties tot 400 personen.

Verwacht je veel kinderen op jouw feest? Verras hen dan met een van onze knettergekke springkastelen. Een middag boordevol speelplezier en blije gezichtjes gegarandeerd!

WhatsApp Image 2020-09-17 at 19.31.19.jp

Voorzieningen

De gangbare materialen zijn aanwezig: geluidsinstallatie met draadloze micro,

spreekgestoelte, groot scherm, wifi, flipchart. Andere zaken zijn steeds in huur verkrijgbaar.

Laat je verleiden

image00084.jpeg
image00106
image00005.jpeg
image00104.jpeg
bottom of page