top of page
Pauwkenshof  0032.JPG
Culinaire verwennerij bij Pauwkenshof

Traiteur

Breng de Pauwkenshof-ervaring in huis

Verras je gasten bij je thuis met culinaire hoogstandjes zonder dat jij de hele avond in de keuken moet doorbrengen. Wat dat is ons doel: met onze gastronomische afhaalmenu's en diners privés willen we jou en jouw gasten tot in de puntjes verwennen!

image00047.jpeg

Afhaalmenu

Onze zorgvuldig samengestelde afhaalmenu's zijn steeds een schot in de roos. Geniet samen met je familie en vrienden van een kabeljauwhaasjes, bisque van langoustines of filet mignon. Om maar een paar van onze topgerechten te noemen. Onze menu's bevatten steeds veggie opties, speciale schotels voor kinderen en de mogelijkheid tot aankoop van onze huiswijnen.

We voorzien steeds een heel eenvoudige gebruiksaanwijzing, zodat je precies weet hoe je gerechten optimaal te verwarmen en te serveren, zodat je zelf zo weinig mogelijk tijd in de keuken hoeft te staan.

Je kan de menu afhalen in Pauwkenshof .

Diner privé

Breng de gastronomische topkwaliteit van Pauwkenshof naar jou thuis. Chef-kok Erik en gastvrouw Sabine komen jou en jouw gasten verwennen met een culinaire topervaring, waarbij ze voor alles zorgen: we voorzien al het nodige materiaal, serveren aan tafel en ruimen nadien alles op. Zodat jij ten volle kan genieten van het samenzijn met jouw gasten én je nadien geen vervelende opkuis meer hebt. Geniet samen met jouw gasten van deze gastronomische topervaring bij jou thuis!

image00003.jpeg

Neem contact op voor meer informatie over onze locatie en diensten of om de datum van jouw evenement vast te leggen.

bottom of page