top of page
Events bij Pauwkenshof

Bedrijfsevents

Smaakvolle bedrijfsevents zijn impactvolle bedrijfsevents 


Ontvang je gasten in een rustgevend groen kader en schenk ze culinaire topklasse. Onze uiterst gezellige binnentuin, landelijke achtertuin, receptiezaal en feestzaal kan je helemaal aankleden naar jouw wensen, voor een impactvolle receptie, diner of feest.

Pauwkenshof is heel makkelijk bereikbaar vanuit alle hoeken van het land en ligt op slechts 2 km van de afrit Destelbergen langs de ring R4, tussen Gent-Zeehaven en de E17.

De feestzaal is geschikt voor 150 personen aan gedekte tafels en geeft uitzicht op de landelijke weiden. We kunnen met ronde of lange tafels werken: we kleden de ruimte volledig aan volgens jouw wensen. De receptiezaal is geschikt voor 150 personen staande receptie en geeft uitzicht op de gezellige binnentuin. 


In de landelijke tuin kan je een staande receptie tot 400 personen organiseren.


De gangbare presentatiematerialen zijn aanwezig: geluidsinstallatie met draadloze micro, spreekgestoelte, groot scherm, wifi, flipchart. Andere opties zijn steeds in huur verkrijgbaar.

Onze troeven

Pauwkenshof  0003.JPG
Ruime parking.JPG
Pauwkenshof (1).JPG

Landelijke karakter

Breng je seminarie, bedrijfsfeest of off-site door in een unieke sfeer.

Prima ligging & parking

Centrale ligging, zeer vlot bereikbaar via R4 en E17 en ruime parking ter plaatse.

Culinaire verwennerij

Verwen je collega's, klanten of gasten met culinaire hoogstandjes van check-kok Erik Van Peteghem.

Dé locatie voor bedrijfsevents met impact

Seminarie%20%26%20vergadering%20bij%20Pauwkenshof_edited.jpg

Seminaries & vergaderingen

Organiseer je seminarie, vergadering of productvoorstelling bij Pauwkenshof. Zo breng je je gasten samen op een erg vlot bereikbare en groene locatie, met ruime parking, en laat je hen tegelijk culinair genieten. We richten onze ruimtes in tot seminarie- of vergaderzaal en voorzien een kwaliteitsvolle maaltijd.

De gangbare presentatiematerialen zijn aanwezig: geluidsinstallatie met draadloze micro, spreekgestoelte, groot scherm,wifi, flipchart. Andere opties zijn steeds in huur verkrijgbaar.

Bedrijfsfeest

Organiseer je een bedrijfsfeest, dan wil je dat elke aanwezige nog lang terugdenkt aan een uitermate geslaagde avond, waarin de band tussen de collega's en het bedrijf nog extra is versterkt.

Onze prachtige feestzaal in landelijke stijl leent zich perfect tot een impactvol bedrijfsfeest. Met een gezellige binnentuin, landelijke achtertuin, receptiezaal en feestzaal heb je alle ruimte voor een culinair hoogstaand feest. Kies hierbij voor een receptie, walking dinner, gastronomisch menu en/of gastronomisch dessertenbuffet. Breng je collega's samen en geniet! 

Tent avond bij Pauwkenshof
WhatsApp Image 2020-09-17 at 19.24.40.jp

Teambuilding & off-sites

Om de band tussen jouw collega's te versterken of om strategische sessies te organiseren, zoek je naar een rustgevende locatie, die makkelijk bereikbaar is én je collega's culinair in de watten kan leggen. Hiervoor ben je bij Pauwkenshof aan het juiste adres.

Onze zalen in landelijke stijl en rustgevende tuinen bieden het ultieme decor voor verbindende teambuildings en inspirerende off-sites. We zijn voorzien van de gangbare presentatiematerialen, maar kunnen dit samen met onze partners aanvullen met elke aankleding die je wenst.

Neem contact op

Neem contact op voor meer informatie over onze locatie en diensten of om de datum van jouw evenement vast te leggen.

Toplocatie voor een uniek feest. Charmante gastvrouw en dito medewerkers. In de keuken staat een kok die met passie kookt, zo zou het overal moeten zijn!

Gino V.

bottom of page