top of page
Receptie in tuin Pauwkenshof

Feesten & recepties

Sommige momenten verdienen alleen het allerbeste

Het is belangrijk om bij sommige momenten in het leven wat langer stil te staan, zodat je ze kan delen met wie je liefhebt en ze voor altijd kan koesteren. Chef-kok Erik en gastvrouw Sabine maken al sinds 1992 unieke momenten onvergetelijk. 

In een prachtig groen kader en met culinaire topklasse, genieten jouw gasten en jijzelf van heel mooie momenten. Onze uiterst gezellige binnentuin, landelijke achtertuin, receptiezaal en feestzaal kan je helemaal aankleden naar jouw wensen, voor een onvergetelijke receptie, walking dinner, klassiek menu en feest.

De feestzaal is geschikt voor 150 personen aan gedekte tafels en geeft uitzicht op de landelijke weiden. We kunnen met ronde of lange tafels werken: we kleden de ruimte volledig aan volgens jouw wensen. De receptiezaal is geschikt voor 150 personen staande receptie en geeft uitzicht op de gezellige binnentuin. 

 

In de landelijke tuin kan je een staande receptie tot 400 personen organiseren.

Onze troeven

Pauwkenshof  0085.JPG
IMG_3699.jpg
image00093.jpeg

Ongeëvenaarde gastvrijheid

Gastvrouw Sabine en een team aan enthousiaste medewerkers doen er alles aan om jou te ontzorgen tijdens jouw evenement.

Prima ligging

Een prachtig en rustgevend groen kader, maar toch prima bereikbaar via de R4 en E17. Een plezier voor elke genodigde.

Culinaire verwennerij

Hierin maken wij het verschil: chef-kok Erik maakt culinaire hoogstandjes en presenteert ze op de Frans-traditionele wijze.

We maken jouw speciale gelegenheden onvergetelijk

Een unieke aanpak voor elke gelegenheid

Doopfeest communie lentefeest.jpeg

Babyborrel

Als kersverse ouders wil je je vreugde om je nieuwe spruit delen met je familie en vrienden. Een babyborrel bij Pauwkenshof staat voor gastronomie, gezelligheid en kindvriendelijkheid.

Kies voor een receptie met walking dinner en/of gastronomisch dessertenbuffet, waar iedere gast nog lang lekkerbekkend aan zal terugdenken.

Verwacht je veel kinderen op jouw feest? Verras hen dan met een van onze knettergekke springkastelen, een clown of kindergrime. Een middag boordevol speelplezier en blije gezichtjes gegarandeerd!

Communiefeest / lentefeest

Geniet met je familie ten volle van een van de mooiste feesten in de jeugd van je zoon of dochter. Met een communiefeest of lentefeest bij Pauwkenshof verwen je je gasten met heerlijk eten en schenk je jouw zoon of dochter een onvergetelijk feest

Ga voor een heerlijke klassieke menu, een receptie met walking dinner en/of gastronomisch dessertenbuffet. Voor de kinderen voorzien we een aangepast kindermenu en we verrassen hen hoe jij dat wil: met ijsjes, een ijslam of lekkere hamburgers.

Verwacht je veel kinderen op jouw feest? Verras hen dan met een van onze knettergekke springkastelen, een clown of kindergrime. Een middag boordevol speelplezier en blije gezichtjes gegarandeerd!

IMG_6501.jpg
Jubileum bij Pauwkenshof.jpg

Jubileum

20, 50 of 60 jaar getrouwd? Dat mag je niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Een jubileum bij Pauwkenshof staat garant voor culinaire topkwaliteit in een uitermate sfeervolle omgeving.

Verwen je gasten met een gezellig aperitief, gastronomisch diner en klassevol dessertenbuffet. En dat geflankeerd door de beste wijnen. Stel het menu samen, samen met chef-kok Erik: hij serveert jouw gasten culinaire hoogstandjes en presenteert ze op de Frans-Traditionele wijze.

Rouwreceptie

Schenk je dierbaren een mooi afscheid. Wanneer je dit bij Pauwkenshof doet, kies je voor een persoonlijk afscheid, zonder parochiezaal-gevoel.

Kies voor een formule met intiem diner, een walking dinner of klassevolle broodjeslunch. We bieden bovendien de mogelijkheid om een rouwceremonie te laten plaatsvinden.

WhatsApp Image 2020-09-17 at 20.05.03.jp

Neem contact op voor meer informatie over onze locatie en diensten of om de datum van jouw evenement vast te leggen.

Feestje voor mijn 50ste verjaardag en onze 20ste huwelijksverjaardag. Het begon met een receptie met sublieme hapjes, daarna konden we genieten van de kookkunsten van Erik, het moet gezegd een overheerlijk menu, en een topbediening van Sabine en haar team. Nadien hebben we met de gasten nog tot een stevig uur in de nacht doorgevierd op deze toplocatie.
Een absolute aanrader, ik weet alvast waar ik mijn volgend feestje (opnieuw) geef)

Wim G.

bottom of page